КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Екип от проектанти, специализирани в широк спектър от проекти по градоустройство, индустриални, обществени, жилищни сгради и др.

ПРОЕКТИРАНЕ

Проектирането е дейност, с която екипът на db2, помага на своите клиентида осъществят идеите за своите сгради, съоръжения или имоти. Вашите идеи са нашитевдъхновение и предизвикателство, с които ги превръщаме в реалност.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Пространствата, в които живеете или работите са местата, в които прекарвате най-много време от живота си. Затова за нас е важно не само да отговарят изцяло на вашите очаквания, но дори да ги надминат. Ние ще ви изненадаме.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ИНЖЕНЕРИНГ

Ние от db2 atelier ви предоставяме информацията, от която се нуждаете, за да реализирате желанията си. Нашият опит в управлението на проекти, документация, процеси и строителни обекти е на ваше разположение, на всеки един етап от реализацията на вашите сгради.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ИНОВАЦИИ

Ние се развиваме постоянно, защото разбираме потребностите на съвременния клиент. Поставяме си цели и търсим по-добрите и устойчиви решения застроителство. Нашата мисия е да създаваме добри сгради.

ВИЖ ПОВЕЧЕ